Putera & Puteri-Puteri Mama

"Diam Bukan Tanda Setuju. Marah Bukan Tanda Benci. Senyum Bukan Tanda Gembira. Tertawa Bukan Tanda Sedang Bahagia. Muram Bukan Tanda Berduka. Menangis Bukan Tanda Merana. Kadangkala Perasaan Sukar Untuk Diungkapkan. Apakah Yang Diimpikan Bisa Menjadi Kenyataan. Aku Cuma Ingin Bahagia Dalam Kehidupan Dunia & Akhirat Bersama Insan Tersayang. Ya Allah, Tabahkanlah Hatiku, Kuatkanlah Imanku, Tunjukkanlah HidayahMu, Sinarilah Jalan Yang Bakal Ku Lalui Dengan Nur & RahmatMu, Bimbingilah Aku Ke Jalan Yang Di Redhai OlehMu"

Tq So Much Dear...

Tinggalkan Jejak Anda Disini. Insya'Allah Ninie Datang Ziarah Nanti Ye...

Segala yang terkandung di dalam blog ini adalah untuk peringatan dan rujukan Ninie untuk masa sekarang dan juga hadapan. Almaklumlah... ada masanya kita terlupa dan ini adalah medium untuk mengigatkan diri ini kembali. Info kebanyakkannya adalah dari 'search engine' dan di satukan sekali dalam entry jika ianya berkaitan. Mohon maklumkan pada Ninie jika ada diantaranya adalah ‘tulen’ milik anda untuk diberi 'kredit'.... Alhamdulillah jika ada info² disini dapat memberikan manafaat buat anda yang berkunjung di sini.

10/18/12

Kereta Kembara : Proses Lift Up Siri 2

30.09.2012 (Ahad)

Tiada kemana² pada hari ini.. Hanya duduk dirumah membuat apa yang patut... Anak².. Layan TV ajalah kerjanya... Abang?.. Meh lihat gambar... sibuk membaiki/membuat/menambah apa² yang patut pada kereta kembara kesayangannya itu... Kali ni Abang buat sendiri semuanya... Berpeluh² la juga dan adakalanya marah² sebab stress. Ala dear.. biasalah tu kan.. benda jarang² buat... bukannya hari² duk mengadap. Layan gambar ye...





6 comments:

Anonymous said...

salam naka tanya beli kat mana pelapik absober yang warna biru tu ?

Darling Ninie said...

@Anonymous
Saudara/i... Mohon rujuk entry ini ye...

http://darlingninie.blogspot.com/2013/08/lapik-biru-mana-nak-beli-untuk-lift-up.html

masdiq said...

berapa total kos nak lift up sket kembara nih...

Darling Ninie said...

@masdiq
Merujuk kepada Husband saya...Katanya total kos untuk membuat/lift up kembara ni jika pandai/boleh buat sendiri tak sampai RM500. Jika upah/hantar/suruh orang/kedai buatkan boleh cecah sehingga RM1500++

masdiq said...

owh yeke...boleh pm no phone husband nak tanya panjang lebaq...tgk kete husband kat tcfc--whatapps ke 0123620084

Darling Ninie said...

@masdiqEncik/saudara boleh PM Husband saya di FB : Mohamad Adli (profile pic kereta kembara)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...