Putera & Puteri-Puteri Mama

"Diam Bukan Tanda Setuju. Marah Bukan Tanda Benci. Senyum Bukan Tanda Gembira. Tertawa Bukan Tanda Sedang Bahagia. Muram Bukan Tanda Berduka. Menangis Bukan Tanda Merana. Kadangkala Perasaan Sukar Untuk Diungkapkan. Apakah Yang Diimpikan Bisa Menjadi Kenyataan. Aku Cuma Ingin Bahagia Dalam Kehidupan Dunia & Akhirat Bersama Insan Tersayang. Ya Allah, Tabahkanlah Hatiku, Kuatkanlah Imanku, Tunjukkanlah HidayahMu, Sinarilah Jalan Yang Bakal Ku Lalui Dengan Nur & RahmatMu, Bimbingilah Aku Ke Jalan Yang Di Redhai OlehMu"

Tq So Much Dear...

Tinggalkan Jejak Anda Disini. Insya'Allah Ninie Datang Ziarah Nanti Ye...

Segala yang terkandung di dalam blog ini adalah untuk peringatan dan rujukan Ninie untuk masa sekarang dan juga hadapan. Almaklumlah... ada masanya kita terlupa dan ini adalah medium untuk mengigatkan diri ini kembali. Info kebanyakkannya adalah dari 'search engine' dan di satukan sekali dalam entry jika ianya berkaitan. Mohon maklumkan pada Ninie jika ada diantaranya adalah ‘tulen’ milik anda untuk diberi 'kredit'.... Alhamdulillah jika ada info² disini dapat memberikan manafaat buat anda yang berkunjung di sini.

6/17/14

TUTORIAL/DIY : Zipper Flower (Big Size)

Assalamualaikum W.B.T

Setelah sekian lama berhajat nak buat tutorial/diy Bunga Zip Saiz Besar (Zipper Flower) yang selalunya Ninie buat Headband Baby... Mudah je tapi nak snap gambar tu yang bagi Ninie agak leceh.

Kebetulan pula minggu lepas ada seorang Akak yang Whatsapp Ninie bertanyakan cara² nak buat bunga ini. Katanya nak buat sendiri dan nak digunakan pada majlis perkahwinan anaknya nanti.... Semoga dapat membantu Sis ye....2 comments:

Anonymous said...

itu mak saya yg whatsapp aritu..xsangka boleh masuk dlm blog ni..hehehe

Mar Mansor said...

kretiflah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...