Putera & Puteri-Puteri Mama

"Diam Bukan Tanda Setuju. Marah Bukan Tanda Benci. Senyum Bukan Tanda Gembira. Tertawa Bukan Tanda Sedang Bahagia. Muram Bukan Tanda Berduka. Menangis Bukan Tanda Merana. Kadangkala Perasaan Sukar Untuk Diungkapkan. Apakah Yang Diimpikan Bisa Menjadi Kenyataan. Aku Cuma Ingin Bahagia Dalam Kehidupan Dunia & Akhirat Bersama Insan Tersayang. Ya Allah, Tabahkanlah Hatiku, Kuatkanlah Imanku, Tunjukkanlah HidayahMu, Sinarilah Jalan Yang Bakal Ku Lalui Dengan Nur & RahmatMu, Bimbingilah Aku Ke Jalan Yang Di Redhai OlehMu"

Tq So Much Dear...

Tinggalkan Jejak Anda Disini. Insya'Allah Ninie Datang Ziarah Nanti Ye...

Segala yang terkandung di dalam blog ini adalah untuk peringatan dan rujukan Ninie untuk masa sekarang dan juga hadapan. Almaklumlah... ada masanya kita terlupa dan ini adalah medium untuk mengigatkan diri ini kembali. Info kebanyakkannya adalah dari 'search engine' dan di satukan sekali dalam entry jika ianya berkaitan. Mohon maklumkan pada Ninie jika ada diantaranya adalah ‘tulen’ milik anda untuk diberi 'kredit'.... Alhamdulillah jika ada info² disini dapat memberikan manafaat buat anda yang berkunjung di sini.

10/4/12

Jalan² Negeri Johor (Part 4)

24.09.2012 (Isnin)

Lenanya tidur malam tadi disebabkan kepenatan yang teramat untuk beberapa hari ini. Bangun tidur, Kami sarapan dulu... Jom...


Dah siap makan.. Jom check out untuk ke Destinasi seterusnya... Ke Negeri Melaka...

Sebelum itu, Kami sempat singgah di Masjid bewarna biru. Cantik reka bentuknya lebih² lagi terletak berhampiran dengan laut. Namun sayang kerana kelihatannya seperti terbiar. "Masjid Sultan Ismail" di Muar, Johor.


Next Entry : Jalan² Ke Negeri Melaka....

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...