Putera & Puteri-Puteri Mama

"Diam Bukan Tanda Setuju. Marah Bukan Tanda Benci. Senyum Bukan Tanda Gembira. Tertawa Bukan Tanda Sedang Bahagia. Muram Bukan Tanda Berduka. Menangis Bukan Tanda Merana. Kadangkala Perasaan Sukar Untuk Diungkapkan. Apakah Yang Diimpikan Bisa Menjadi Kenyataan. Aku Cuma Ingin Bahagia Dalam Kehidupan Dunia & Akhirat Bersama Insan Tersayang. Ya Allah, Tabahkanlah Hatiku, Kuatkanlah Imanku, Tunjukkanlah HidayahMu, Sinarilah Jalan Yang Bakal Ku Lalui Dengan Nur & RahmatMu, Bimbingilah Aku Ke Jalan Yang Di Redhai OlehMu"

Tq So Much Dear...

Tinggalkan Jejak Anda Disini. Insya'Allah Ninie Datang Ziarah Nanti Ye...

Segala yang terkandung di dalam blog ini adalah untuk peringatan dan rujukan Ninie untuk masa sekarang dan juga hadapan. Almaklumlah... ada masanya kita terlupa dan ini adalah medium untuk mengigatkan diri ini kembali. Info kebanyakkannya adalah dari 'search engine' dan di satukan sekali dalam entry jika ianya berkaitan. Mohon maklumkan pada Ninie jika ada diantaranya adalah ‘tulen’ milik anda untuk diberi 'kredit'.... Alhamdulillah jika ada info² disini dapat memberikan manafaat buat anda yang berkunjung di sini.

6/7/12

Makan Malam Ninie (06.06.2012 Rabu)


Malam tadi masih sendiri... Anak² & Hubby masih berada di Kuantan. Sampai rumah macam biasa jam 6.15ptg... Tiba² rasa lapar pulak... Gambar di atas tu... makan petang/malam Ninie semalam.... Huhuhu... Masa duk goreng ikan pekasam tu, berasap habis rumah sebab lupa nak buka tingkap dapur. Baunya tak usah nak cakaplah.... Kalau si comel² ada, dah tentunya cakap... "Bau apa yang busuk ni Mama?".

Lama tak makan ikam pekasam. Sedapnya....

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...