Putera & Puteri-Puteri Mama

"Diam Bukan Tanda Setuju. Marah Bukan Tanda Benci. Senyum Bukan Tanda Gembira. Tertawa Bukan Tanda Sedang Bahagia. Muram Bukan Tanda Berduka. Menangis Bukan Tanda Merana. Kadangkala Perasaan Sukar Untuk Diungkapkan. Apakah Yang Diimpikan Bisa Menjadi Kenyataan. Aku Cuma Ingin Bahagia Dalam Kehidupan Dunia & Akhirat Bersama Insan Tersayang. Ya Allah, Tabahkanlah Hatiku, Kuatkanlah Imanku, Tunjukkanlah HidayahMu, Sinarilah Jalan Yang Bakal Ku Lalui Dengan Nur & RahmatMu, Bimbingilah Aku Ke Jalan Yang Di Redhai OlehMu"

Tq So Much Dear...

Tinggalkan Jejak Anda Disini. Insya'Allah Ninie Datang Ziarah Nanti Ye...

Segala yang terkandung di dalam blog ini adalah untuk peringatan dan rujukan Ninie untuk masa sekarang dan juga hadapan. Almaklumlah... ada masanya kita terlupa dan ini adalah medium untuk mengigatkan diri ini kembali. Info kebanyakkannya adalah dari 'search engine' dan di satukan sekali dalam entry jika ianya berkaitan. Mohon maklumkan pada Ninie jika ada diantaranya adalah ‘tulen’ milik anda untuk diberi 'kredit'.... Alhamdulillah jika ada info² disini dapat memberikan manafaat buat anda yang berkunjung di sini.

8/29/12

Terima Kasih Buat Rakan Alam Maya Ku...


Darling Ninie Shoppe (NINIEshop2u)Antara kita ada yang langsung tak kenal, apatah lagi berurusan... Ada yang pernah berbual (chat/pm) ada juga langsung tak pernah... Namun ada kalanya... sikap prihatin membuatkan masing² kian dekat antara satu sama lain walaupun hanya di muka buku sahaja...

Terima kasih diucapkan kepada anda saudara/saudari yang sudi meluangkan masa untuk menaip ucapan buat Ninie.... Thanks a lot... Semoga antara kita kian dekat antara satu sama lain..
Nota Mama : Walaupun tak rajin komen/update status hakikatnya hari² Ninie buka Facebook tu... (silent reader)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...