Putera & Puteri-Puteri Mama

"Diam Bukan Tanda Setuju. Marah Bukan Tanda Benci. Senyum Bukan Tanda Gembira. Tertawa Bukan Tanda Sedang Bahagia. Muram Bukan Tanda Berduka. Menangis Bukan Tanda Merana. Kadangkala Perasaan Sukar Untuk Diungkapkan. Apakah Yang Diimpikan Bisa Menjadi Kenyataan. Aku Cuma Ingin Bahagia Dalam Kehidupan Dunia & Akhirat Bersama Insan Tersayang. Ya Allah, Tabahkanlah Hatiku, Kuatkanlah Imanku, Tunjukkanlah HidayahMu, Sinarilah Jalan Yang Bakal Ku Lalui Dengan Nur & RahmatMu, Bimbingilah Aku Ke Jalan Yang Di Redhai OlehMu"

Tq So Much Dear...

Tinggalkan Jejak Anda Disini. Insya'Allah Ninie Datang Ziarah Nanti Ye...

Segala yang terkandung di dalam blog ini adalah untuk peringatan dan rujukan Ninie untuk masa sekarang dan juga hadapan. Almaklumlah... ada masanya kita terlupa dan ini adalah medium untuk mengigatkan diri ini kembali. Info kebanyakkannya adalah dari 'search engine' dan di satukan sekali dalam entry jika ianya berkaitan. Mohon maklumkan pada Ninie jika ada diantaranya adalah ‘tulen’ milik anda untuk diberi 'kredit'.... Alhamdulillah jika ada info² disini dapat memberikan manafaat buat anda yang berkunjung di sini.

8/19/12

Salam Aidilfitri 1433H

01 Syawal 1433H - 19.08.2012 (Ahad)


Syukur Alhamdulillah kita dipertemukan lagi dengan Bulan Syawal bagi tahun 1433H. Semoga hari ini memberikan seribu rahmat dan kebahagiaan buat kita semua umat Islam di muka buminya ini.

Di kesempatan ini juga, Ninie sekeluarga memohon ribuan kemaafan kepada anda yang mengenali kami ini samada secara terus ataupun secara maya seandainya terdapat silap tutur kata, perlakuan menyentuh jiwa, bicara tidak kena, taipan menyentuh rasa dan segala²nya samada secara sengaja mahupun tidak...

Salam Aidilfitri buat semua... Semoga perjalanan kita dilindungi oleh Nya...

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...