Putera & Puteri-Puteri Mama

"Diam Bukan Tanda Setuju. Marah Bukan Tanda Benci. Senyum Bukan Tanda Gembira. Tertawa Bukan Tanda Sedang Bahagia. Muram Bukan Tanda Berduka. Menangis Bukan Tanda Merana. Kadangkala Perasaan Sukar Untuk Diungkapkan. Apakah Yang Diimpikan Bisa Menjadi Kenyataan. Aku Cuma Ingin Bahagia Dalam Kehidupan Dunia & Akhirat Bersama Insan Tersayang. Ya Allah, Tabahkanlah Hatiku, Kuatkanlah Imanku, Tunjukkanlah HidayahMu, Sinarilah Jalan Yang Bakal Ku Lalui Dengan Nur & RahmatMu, Bimbingilah Aku Ke Jalan Yang Di Redhai OlehMu"

Tq So Much Dear...

Tinggalkan Jejak Anda Disini. Insya'Allah Ninie Datang Ziarah Nanti Ye...

Segala yang terkandung di dalam blog ini adalah untuk peringatan dan rujukan Ninie untuk masa sekarang dan juga hadapan. Almaklumlah... ada masanya kita terlupa dan ini adalah medium untuk mengigatkan diri ini kembali. Info kebanyakkannya adalah dari 'search engine' dan di satukan sekali dalam entry jika ianya berkaitan. Mohon maklumkan pada Ninie jika ada diantaranya adalah ‘tulen’ milik anda untuk diberi 'kredit'.... Alhamdulillah jika ada info² disini dapat memberikan manafaat buat anda yang berkunjung di sini.

7/2/13

Isi Kandungan Manual Software PE DESIGN 7 Untuk Mesin Jahit NV-950 (Preview)

FAKTA :
1) Ninie ada mesin jahit NV950 tapi hingga kini masih tidak pandai menyulam. Pandai jahit biasa² sahaja. Anyway thanks a lot ♥♥♥ to My Beloved Husband (Mohamad Adli) yang sudi belikan mesin jahit ni... Love you deep, deep lah...
2) Ada sofware PE DESIGN 7 yang boleh digitize bagai tapi juga tak pandai nak digitize. Janji ada..Esok² bila ada kelapangan boleh study sendiri. Di YOU TUBE banyak tutorialnya.
3) Ada GENIUS EasyPen i405X (4" x 5.5" Graphic Tablet for Drawing & Painting) - Juga dibelikan oleh En. Hubby. Tapi tak pernah guna. En. Hubby kata boleh guna untuk melukis sebab ada pen. Ala macam lukis² atas kertas tu.(Tak pasti boleh digunakan untuk emboidery @ tak. Walaupun En. Hubby kata boleh sebab tu dia beli...)

BAgi yang tertanya², Apa yang ada dengan sofware  PE DESIGN 7? Actually buku nya sehingga 361 muka surat. ?Tebal... Ha kat bawah ni Table Of Contents yang ada dalam manual ni... Sila besarkan gambar ye...0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...