Putera & Puteri-Puteri Mama

"Diam Bukan Tanda Setuju. Marah Bukan Tanda Benci. Senyum Bukan Tanda Gembira. Tertawa Bukan Tanda Sedang Bahagia. Muram Bukan Tanda Berduka. Menangis Bukan Tanda Merana. Kadangkala Perasaan Sukar Untuk Diungkapkan. Apakah Yang Diimpikan Bisa Menjadi Kenyataan. Aku Cuma Ingin Bahagia Dalam Kehidupan Dunia & Akhirat Bersama Insan Tersayang. Ya Allah, Tabahkanlah Hatiku, Kuatkanlah Imanku, Tunjukkanlah HidayahMu, Sinarilah Jalan Yang Bakal Ku Lalui Dengan Nur & RahmatMu, Bimbingilah Aku Ke Jalan Yang Di Redhai OlehMu"

Tq So Much Dear...

Tinggalkan Jejak Anda Disini. Insya'Allah Ninie Datang Ziarah Nanti Ye...

Segala yang terkandung di dalam blog ini adalah untuk peringatan dan rujukan Ninie untuk masa sekarang dan juga hadapan. Almaklumlah... ada masanya kita terlupa dan ini adalah medium untuk mengigatkan diri ini kembali. Info kebanyakkannya adalah dari 'search engine' dan di satukan sekali dalam entry jika ianya berkaitan. Mohon maklumkan pada Ninie jika ada diantaranya adalah ‘tulen’ milik anda untuk diberi 'kredit'.... Alhamdulillah jika ada info² disini dapat memberikan manafaat buat anda yang berkunjung di sini.

8/29/13

Jamuan Aidilfitri 1434H PUiTM

29.08.2013 Khamis 

Riang Ria Aidilfitri Perpustakaan UiTM (Pahang)... Setiap gambar yang ada kat blog ni wajib ada muka Ninie sekali okey.... Sebab yang lain²pun banyak.... Ada beberapa kamera dan juga handphone yang canggih manggih... tumpang aja la.... Giler... tak perasan muka macam tepung gomak.... Aduhai... Itulah.. Hari² biasa tak pernah berbedak, Tetiba hari ni berbedak, eye shadow, mascara bagai... Ambik kau.... Tak apalah... Janji Happy!

*Gambar tak ikut susunan... Pakai letak je....Ini pic selingan berhari raya di rumah big Boss pada 30.08.2013 (Jumaat) Baru² ini....*UPDATE


2 comments:

Nadya Dyana said...

Syok makan makan hehe

Darling Ninie said...

@Nadya Dyana
Kalau namanya makan...free pulak tu...kompem syok...weee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...