Putera & Puteri-Puteri Mama

"Diam Bukan Tanda Setuju. Marah Bukan Tanda Benci. Senyum Bukan Tanda Gembira. Tertawa Bukan Tanda Sedang Bahagia. Muram Bukan Tanda Berduka. Menangis Bukan Tanda Merana. Kadangkala Perasaan Sukar Untuk Diungkapkan. Apakah Yang Diimpikan Bisa Menjadi Kenyataan. Aku Cuma Ingin Bahagia Dalam Kehidupan Dunia & Akhirat Bersama Insan Tersayang. Ya Allah, Tabahkanlah Hatiku, Kuatkanlah Imanku, Tunjukkanlah HidayahMu, Sinarilah Jalan Yang Bakal Ku Lalui Dengan Nur & RahmatMu, Bimbingilah Aku Ke Jalan Yang Di Redhai OlehMu"

Tq So Much Dear...

Tinggalkan Jejak Anda Disini. Insya'Allah Ninie Datang Ziarah Nanti Ye...

Segala yang terkandung di dalam blog ini adalah untuk peringatan dan rujukan Ninie untuk masa sekarang dan juga hadapan. Almaklumlah... ada masanya kita terlupa dan ini adalah medium untuk mengigatkan diri ini kembali. Info kebanyakkannya adalah dari 'search engine' dan di satukan sekali dalam entry jika ianya berkaitan. Mohon maklumkan pada Ninie jika ada diantaranya adalah ‘tulen’ milik anda untuk diberi 'kredit'.... Alhamdulillah jika ada info² disini dapat memberikan manafaat buat anda yang berkunjung di sini.

8/15/13

Aiskrim Malaysia Buat Anak²

14.08.2013 Rabu

Lepas siap memotong dan membasuh ayam juga sambil menggoreng ayam segera Ayamas, Sempat lagi Ninie buatkan aiskrim untuk anak² seramai 4 orang tu. Sebelum² ni pun memang pernah buat. Kali ini perasa Tebu, Anggur dan Oren. Bukan main suka lagi mereka. Siap request nak aiskrim Jagung & sirap pula lepas ni. Tapi sehari boleh makan sebatang sahajaye..maksima Cuma 2 batang aiskrim seorang/hari. Demam ke selesema ke salah seorang, automatik semuanya tak boleh minum aiskrim tersebut sehinggalah yang kurang sihat tersebut sihat sepenuhnya.
0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...