Putera & Puteri-Puteri Mama

"Diam Bukan Tanda Setuju. Marah Bukan Tanda Benci. Senyum Bukan Tanda Gembira. Tertawa Bukan Tanda Sedang Bahagia. Muram Bukan Tanda Berduka. Menangis Bukan Tanda Merana. Kadangkala Perasaan Sukar Untuk Diungkapkan. Apakah Yang Diimpikan Bisa Menjadi Kenyataan. Aku Cuma Ingin Bahagia Dalam Kehidupan Dunia & Akhirat Bersama Insan Tersayang. Ya Allah, Tabahkanlah Hatiku, Kuatkanlah Imanku, Tunjukkanlah HidayahMu, Sinarilah Jalan Yang Bakal Ku Lalui Dengan Nur & RahmatMu, Bimbingilah Aku Ke Jalan Yang Di Redhai OlehMu"

Tq So Much Dear...

Tinggalkan Jejak Anda Disini. Insya'Allah Ninie Datang Ziarah Nanti Ye...

Segala yang terkandung di dalam blog ini adalah untuk peringatan dan rujukan Ninie untuk masa sekarang dan juga hadapan. Almaklumlah... ada masanya kita terlupa dan ini adalah medium untuk mengigatkan diri ini kembali. Info kebanyakkannya adalah dari 'search engine' dan di satukan sekali dalam entry jika ianya berkaitan. Mohon maklumkan pada Ninie jika ada diantaranya adalah ‘tulen’ milik anda untuk diberi 'kredit'.... Alhamdulillah jika ada info² disini dapat memberikan manafaat buat anda yang berkunjung di sini.

8/15/13

Cicak Ke Tokek?

14.08.2013 Rabu 

Ninie duk sibuk memotong adan membasuh ayam di dapur sambil² tu menggoreng ayam (Beli 1kg produk Ayamas) Tiba² En. Hubby duk memanggil..”Darling meh sini cepat… Ce Awak tengok… Tokek ke…” Haish... Macam² Abang ni la…. Basuh tangan, kecilkan api dapur, sempat lagi duk capai kamera weh…. Huhuhuhu… memang beso lah cicak ni… Berana pinak rupanya dia kat stor En. Hubby ni…. Sebelum misi meng’KILL’ cicak ni oleh En. Hubby, Ninie sempat snap dulu… Tengok gambar 2 ekor cicak kat bawah ni… Sekor tu saiz biasa² je… Yang seekor lagi tu… Kemain lagi saiz dia… Obesiti kut..huhuhuhu….


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...