Putera & Puteri-Puteri Mama

"Diam Bukan Tanda Setuju. Marah Bukan Tanda Benci. Senyum Bukan Tanda Gembira. Tertawa Bukan Tanda Sedang Bahagia. Muram Bukan Tanda Berduka. Menangis Bukan Tanda Merana. Kadangkala Perasaan Sukar Untuk Diungkapkan. Apakah Yang Diimpikan Bisa Menjadi Kenyataan. Aku Cuma Ingin Bahagia Dalam Kehidupan Dunia & Akhirat Bersama Insan Tersayang. Ya Allah, Tabahkanlah Hatiku, Kuatkanlah Imanku, Tunjukkanlah HidayahMu, Sinarilah Jalan Yang Bakal Ku Lalui Dengan Nur & RahmatMu, Bimbingilah Aku Ke Jalan Yang Di Redhai OlehMu"

Tq So Much Dear...

Tinggalkan Jejak Anda Disini. Insya'Allah Ninie Datang Ziarah Nanti Ye...

Segala yang terkandung di dalam blog ini adalah untuk peringatan dan rujukan Ninie untuk masa sekarang dan juga hadapan. Almaklumlah... ada masanya kita terlupa dan ini adalah medium untuk mengigatkan diri ini kembali. Info kebanyakkannya adalah dari 'search engine' dan di satukan sekali dalam entry jika ianya berkaitan. Mohon maklumkan pada Ninie jika ada diantaranya adalah ‘tulen’ milik anda untuk diberi 'kredit'.... Alhamdulillah jika ada info² disini dapat memberikan manafaat buat anda yang berkunjung di sini.

8/7/13

Duit Raya...

Berapa bajet untuk duit raya anda tahun ni?
Ninie?..adalah sikit.... Ada dari tiada ..kira oklah kan... Hari ini, misi memasukkannya ke dalam sampul... Rezeki kepada mereka yang dapat nantilah ye.... Cuma tahun ni tak dapt tukar duit yang baru. Entahlah, kata pihak bank, itu je yang dapat disediakan oleh mereka pada tahun ini. (Bank Islam di Jengka). Bank² di tempat lain tak athulah pula....


1 comments:

Nadya Dyana said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri :D
http://storystorynadya.blogspot.com/2013/08/selamat-hari-raya.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...