Putera & Puteri-Puteri Mama

"Diam Bukan Tanda Setuju. Marah Bukan Tanda Benci. Senyum Bukan Tanda Gembira. Tertawa Bukan Tanda Sedang Bahagia. Muram Bukan Tanda Berduka. Menangis Bukan Tanda Merana. Kadangkala Perasaan Sukar Untuk Diungkapkan. Apakah Yang Diimpikan Bisa Menjadi Kenyataan. Aku Cuma Ingin Bahagia Dalam Kehidupan Dunia & Akhirat Bersama Insan Tersayang. Ya Allah, Tabahkanlah Hatiku, Kuatkanlah Imanku, Tunjukkanlah HidayahMu, Sinarilah Jalan Yang Bakal Ku Lalui Dengan Nur & RahmatMu, Bimbingilah Aku Ke Jalan Yang Di Redhai OlehMu"

Tq So Much Dear...

Tinggalkan Jejak Anda Disini. Insya'Allah Ninie Datang Ziarah Nanti Ye...

Segala yang terkandung di dalam blog ini adalah untuk peringatan dan rujukan Ninie untuk masa sekarang dan juga hadapan. Almaklumlah... ada masanya kita terlupa dan ini adalah medium untuk mengigatkan diri ini kembali. Info kebanyakkannya adalah dari 'search engine' dan di satukan sekali dalam entry jika ianya berkaitan. Mohon maklumkan pada Ninie jika ada diantaranya adalah ‘tulen’ milik anda untuk diberi 'kredit'.... Alhamdulillah jika ada info² disini dapat memberikan manafaat buat anda yang berkunjung di sini.

10/11/11

{Made With Love By DarlingNinie} Kuntuman² Bunga

Cuti hujung minggu 2 minggu yang lepas busy menyiapkan order rakan se'opis' yang mahukan 60pcs (30-30) kuntuman bunga yang nak digunakan ketika majlis kenduri kahwin Adik Iparnya (bulan 10) dan Juga Kakaknya (bulan 11)

Tema hijau pucuk pisang + putih untuk majlis kenduri adik ipar beliau...

Tema Silver + Purple untuk majlis kenduri kakak beliau
Sampai je ditangan tuannya, rajin betul K.Su ni melipat² duit RM1 menjadi bentuk kipas dan diletakkan di belakang bunga. Bunga² ni menurut K.Su nak diberikan kepada orang² yang terlibat menjayakan kenduri tersebut. Penolong² rewang la ni... yang perempuan aja ler....Thanks K.Su... lain kali meh order lagi ye..

Saiz bunga ni besar ye.... bukan 'comel²'. RM 2.50/pcs. minimun order 30pcs.... Cantik juga dijadikan hairclip @ cekak rambut @ headband buat diri sendiri mahupun si comel tersayang.

Ada yang berkenan? Ada lagi bentuk bunga yang ada di Blogshop Ninie... leh klik link nih :
Nota Mama : Agak penat dan lenguh jari jemari ni. Tapi puas hati bila dapat siapkan semuanya.

2 comments:

Salina@IbuAqil said...

Cantek!! Sggh!!! Tgn berseni.. ;)

Darling Ninie @ Mama Comel said...

@Salina@IbuAqil
Terima Kasih Ibu.... Isi masa lapang dan salah satu cara Ninie release stress sebenarnya nih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...