Putera & Puteri-Puteri Mama

"Diam Bukan Tanda Setuju. Marah Bukan Tanda Benci. Senyum Bukan Tanda Gembira. Tertawa Bukan Tanda Sedang Bahagia. Muram Bukan Tanda Berduka. Menangis Bukan Tanda Merana. Kadangkala Perasaan Sukar Untuk Diungkapkan. Apakah Yang Diimpikan Bisa Menjadi Kenyataan. Aku Cuma Ingin Bahagia Dalam Kehidupan Dunia & Akhirat Bersama Insan Tersayang. Ya Allah, Tabahkanlah Hatiku, Kuatkanlah Imanku, Tunjukkanlah HidayahMu, Sinarilah Jalan Yang Bakal Ku Lalui Dengan Nur & RahmatMu, Bimbingilah Aku Ke Jalan Yang Di Redhai OlehMu"

Tq So Much Dear...

Tinggalkan Jejak Anda Disini. Insya'Allah Ninie Datang Ziarah Nanti Ye...

Segala yang terkandung di dalam blog ini adalah untuk peringatan dan rujukan Ninie untuk masa sekarang dan juga hadapan. Almaklumlah... ada masanya kita terlupa dan ini adalah medium untuk mengigatkan diri ini kembali. Info kebanyakkannya adalah dari 'search engine' dan di satukan sekali dalam entry jika ianya berkaitan. Mohon maklumkan pada Ninie jika ada diantaranya adalah ‘tulen’ milik anda untuk diberi 'kredit'.... Alhamdulillah jika ada info² disini dapat memberikan manafaat buat anda yang berkunjung di sini.

10/2/11

Jom tambah trafik blog!


Klik banner untuk join
End : 05/10/2011

47 comments:

salwaismail said...

thanks sudi join:)

eyryn said...

hye dear ! ryn singgah dari segmen same :)
suke3 ! hehe..
btw, ryn sudaa follow cnie jugakk yerr..

wanie wonek said...

hye. singgah dari segmen salwa. sudah follow kamu ea. jom singgah blog kita pulak.

http://waniewonek.blogspot.com/2011/10/jom-tambah-trafik-blog.html

polskahackrew said...

salam singgah dari segmen yang sama

http://polskahackrew.blogspot.com/2011/10/jom-tambah-trafik-blog.html

GreeN AppLE said...

hye..slm blogger hehe

singgh nk tmbh trfik =)

dne fllw u (^_^)

Nisa Greennnpanda said...

salam n hye~!!

sy dtg dr segmen yg same.. ^_^ jmput visit my blog ye..thanks!!

Greennn Inspiration

c genk bah ne said...

Genk singgah sini..
Datang dari segmen yang sama

MENARIK DI genkcorner.blogspot
JOM BACA

1.AMBULANS JATUH DARI LANGIT!!!
2.MAAF!!SAYA TAK LAYAN BLOGGER FOLLOWER CIPUT
3.ANAK KAT LUAR,EMAK SHOPPING SAKAN

ANDA BLOGGER BAIK??KLIK SINI

c genk bah ne said...

Genk singgah sini..
Datang dari segmen yang sama

MENARIK DI genkcorner.blogspot
JOM BACA

1.AMBULANS JATUH DARI LANGIT!!!
2.MAAF!!SAYA TAK LAYAN BLOGGER FOLLOWER CIPUT
3.ANAK KAT LUAR,EMAK SHOPPING SAKAN

ANDA BLOGGER BAIK??KLIK SINI

sue perbs.. said...

dtg dri segmen same.. sy folo awak.. jemput2 singgah ek

IntaNBerliaN said...

Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

follow awk :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/segmen-tambah-trafik-blog.html

Darling Ninie @ Mama Comel said...

@ eyryn, wanie wonek, polskahackrew, GreeN Apple, Nisa Greennnpanda, c genk bah ne, sue perbs.. & IntaNBerliaN : Thanks ye sebab sudi datang ke sini dan terima kasih bagi yang follow tu... Ninie will follow you all back dear... ^-^

norhatizahmohamed said...

singgah sini up traffic ;D

✿ Myra ✿ said...

salam kenal. saya datang dari segmen yg sama gak :)

lea said...

Assalmaulaikum :') Salam kenal..

kita dtg dr segman yg sama, mai lah dtg serbu blog kita :)

Darling Ninie @ Mama Comel said...

@norhatizahmohamed
Terima kasih dear.. ^-^

Darling Ninie @ Mama Comel said...

@✿ Myra ✿
Salam Kenal kembali Myra...

Darling Ninie @ Mama Comel said...

@lea
Waalaikummussalam lea... nanti Ninie datang yea...^_^

salwaismail said...

singgah sini jenguk peserta :D
dah blogwalking ke blog peserta yg lain belum? :)

salwaismail.blogspot.com

Myza Raihan ♥ said...

datang dari segmen yang sama..
selamat berkenalan :)
done follow you
http://nurhamizahraihan.blogspot.com/2011/10/segmen-tambah-trafik-blog.html

Ain Lyna said...

singgah sini, dtg dari segmen yang same, tggl jejak okeh :) sudi2 melawat :)

Eza Boom Boom :) said...

Assalamualaikum, Eza datang dari segmen Salwa Ismail. Eza singgah sini nak naikkan traffic blog awak.. Hik3… Salam kenalan dari Eza, Happy blogging ^_^. Jempot singgah blog Eza yer…I welcome you to come~

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/jom-tambah-trafik-blog.html

Coolman said...

comelnya baby dia!!

Darling Ninie @ Mama Comel said...

@salwaismail
Terima Kasih... will BW dear...

Darling Ninie @ Mama Comel said...

@Myza Raihan ♥
Terima kasih...
Selamat Berkenalan...
Nanti Ninie singgah yea...

Darling Ninie @ Mama Comel said...

@Ain Lyna
Terima kasih... datang lagi yea...^-^

Darling Ninie @ Mama Comel said...

@Eza Boom Boom :)
Waalaikumussalam Eza Boom Boom... Terima kasih sudi jenguk² kat sini... Jap lagi Ninie sampai yea...

Darling Ninie @ Mama Comel said...

@Coolman
Terima kasih ^-^. Baby kecil takde dah... semuanya dah kanak²...

KiMiE said...

singgah dari segmen yang sama..follow2 :D

Darling Ninie @ Mama Comel said...

@KiMiE
Terima kasih Kimie... Follow u back...:)

Oshin said...

singgah dari segmen salwa :)

http://gurlgemini.blogspot.com

Darling Ninie @ Mama Comel said...

@Oshin
Terima kasih ^-^

iniCERITAdongeng said...

singgah dari segmen yang sama :)

Darling Ninie @ Mama Comel said...

@iniCERITAdongeng
Terima Kasih ^-^

cindhadahniea said...

hye.. singgah dr segmen yg same..done follow u.. jum ke sana!

http://sayetaksukemasam.blogspot.com/

=)

Darling Ninie @ Mama Comel said...

@cindhadahniea
Nanti Ninie singgah ye dear...

NasZ said...

singgah sini dari segmen jom tambah trafik blog.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

Darling Ninie @ Mama Comel said...

@NasZ
Thanks (^_^)

sempoi gile said...

singgah sini dari segmen yang sama.. salam kenal.. follow u..

http://www.sempoi-gile.com

Darling Ninie @ Mama Comel said...

@sempoi gile
Salam kenal kembali... rajin²lah jenguk sini...

fiqaliqa said...

hye hye hye :)

dtg dan follow sini :)

visit me back ya :)

http://fiqaliqafashionista.blogspot.com/2011/10/jom-tambah-trafik-blog.html

cik abbit said...

singgah sini yer..
http://iniidopaku.blogspot.com/2011/10/jom-tambah-trafik-bloggggg.html

Nurul Alyaa said...

Singgah sini. Jemput ke blog saya.

http://cikalyaa93.blogspot.com/

thanks kalau sudi singgah.. =)

Darling Ninie @ Mama Comel said...

@fiqaliqa
Hye Dear...
Thanks...datang²lah selalu...

Darling Ninie @ Mama Comel said...

@cik abbit
Terima Kasih Dear...

Darling Ninie @ Mama Comel said...

@Nurul Alyaa
Thanks sudi singgah sini... Ninie datang berkunjung nanti ye...

Siti Asiah said...

Salam kenal...dr segmen same
Jom la ke blog saye plak..:)

www.sitiasiah84.blogspot.com

Darling Ninie @ Mama Comel said...

@Siti AsiahSalam Kenal kembali... Will visit u back... tunggu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...