Putera & Puteri-Puteri Mama

"Diam Bukan Tanda Setuju. Marah Bukan Tanda Benci. Senyum Bukan Tanda Gembira. Tertawa Bukan Tanda Sedang Bahagia. Muram Bukan Tanda Berduka. Menangis Bukan Tanda Merana. Kadangkala Perasaan Sukar Untuk Diungkapkan. Apakah Yang Diimpikan Bisa Menjadi Kenyataan. Aku Cuma Ingin Bahagia Dalam Kehidupan Dunia & Akhirat Bersama Insan Tersayang. Ya Allah, Tabahkanlah Hatiku, Kuatkanlah Imanku, Tunjukkanlah HidayahMu, Sinarilah Jalan Yang Bakal Ku Lalui Dengan Nur & RahmatMu, Bimbingilah Aku Ke Jalan Yang Di Redhai OlehMu"

Tq So Much Dear...

Tinggalkan Jejak Anda Disini. Insya'Allah Ninie Datang Ziarah Nanti Ye...

Segala yang terkandung di dalam blog ini adalah untuk peringatan dan rujukan Ninie untuk masa sekarang dan juga hadapan. Almaklumlah... ada masanya kita terlupa dan ini adalah medium untuk mengigatkan diri ini kembali. Info kebanyakkannya adalah dari 'search engine' dan di satukan sekali dalam entry jika ianya berkaitan. Mohon maklumkan pada Ninie jika ada diantaranya adalah ‘tulen’ milik anda untuk diberi 'kredit'.... Alhamdulillah jika ada info² disini dapat memberikan manafaat buat anda yang berkunjung di sini.

9/30/12

Kelab Kembara (East Region)

15.09.2012 (Sabtu)

Bermula hanya melalui Facebook. Join Group, chat lebih kurang. Berbalas² komen... Akhirnya bertemu muka. Walau pertama kali berjumpa, sudahpun mesra... Alhamdulillah... Semoga persahabatan yang terjalin berterusan.

Lepas berjumpa di kedai makan, Menyembang lebih kurang... Berkenal²an... Mereka berpakat nak ambil gambar... Ninie pun secara tak langsung masuk juga. Jadi 'cameraman'. Aiyark... Gambar waktu malam ni tak berapa nak reti... Masih pelu belajar cara nak setting kamera di waktu malam...

Dar kedai makan di Semambu, Kami bergerak ke Taman Gelora untuk ambil gambar... Jom layan..:


Owner dengan kereta kembara masing²:

Close-up :
Nota Mama : Esok perancangan nak ke Sungai Lembing masih 50-50

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...