Putera & Puteri-Puteri Mama

"Diam Bukan Tanda Setuju. Marah Bukan Tanda Benci. Senyum Bukan Tanda Gembira. Tertawa Bukan Tanda Sedang Bahagia. Muram Bukan Tanda Berduka. Menangis Bukan Tanda Merana. Kadangkala Perasaan Sukar Untuk Diungkapkan. Apakah Yang Diimpikan Bisa Menjadi Kenyataan. Aku Cuma Ingin Bahagia Dalam Kehidupan Dunia & Akhirat Bersama Insan Tersayang. Ya Allah, Tabahkanlah Hatiku, Kuatkanlah Imanku, Tunjukkanlah HidayahMu, Sinarilah Jalan Yang Bakal Ku Lalui Dengan Nur & RahmatMu, Bimbingilah Aku Ke Jalan Yang Di Redhai OlehMu"

Tq So Much Dear...

Tinggalkan Jejak Anda Disini. Insya'Allah Ninie Datang Ziarah Nanti Ye...

Segala yang terkandung di dalam blog ini adalah untuk peringatan dan rujukan Ninie untuk masa sekarang dan juga hadapan. Almaklumlah... ada masanya kita terlupa dan ini adalah medium untuk mengigatkan diri ini kembali. Info kebanyakkannya adalah dari 'search engine' dan di satukan sekali dalam entry jika ianya berkaitan. Mohon maklumkan pada Ninie jika ada diantaranya adalah ‘tulen’ milik anda untuk diberi 'kredit'.... Alhamdulillah jika ada info² disini dapat memberikan manafaat buat anda yang berkunjung di sini.

12/8/10

Jantung Dup Dap Dup Dap... Marah ni...Entry 1st Ninie after all entry di 'delete'kan... entahlah tgk blog Ninie ni macam serabut je hari ni... Akibatnya semua entry Ninie padamkan... kiranya nak mula dari awal le ni... eceh... @pun keserabutan melihat kandungan blog yang x menentu susunannya ni ada kena mengena dengan jantung Ninie yang dup dap dup dap menahan marah pada sesorang... yang pasti seseorang itu x membaca enry Ninie ni... (pasti je aku nih... mesti la pasti... wink3)Aduhai... Bawak2 bersabar Ninie.... (yup tgh bersabarlah ni...) Kemanakah kau pergi tanpa memberitahuku khabar pemergianmu itu... adus...

Hati ini hancur dan luluh keranamu...(tetiba hatiku menyanyi hiburkan diri sendiri..) eceh...

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...