Putera & Puteri-Puteri Mama

"Diam Bukan Tanda Setuju. Marah Bukan Tanda Benci. Senyum Bukan Tanda Gembira. Tertawa Bukan Tanda Sedang Bahagia. Muram Bukan Tanda Berduka. Menangis Bukan Tanda Merana. Kadangkala Perasaan Sukar Untuk Diungkapkan. Apakah Yang Diimpikan Bisa Menjadi Kenyataan. Aku Cuma Ingin Bahagia Dalam Kehidupan Dunia & Akhirat Bersama Insan Tersayang. Ya Allah, Tabahkanlah Hatiku, Kuatkanlah Imanku, Tunjukkanlah HidayahMu, Sinarilah Jalan Yang Bakal Ku Lalui Dengan Nur & RahmatMu, Bimbingilah Aku Ke Jalan Yang Di Redhai OlehMu"

Tq So Much Dear...

Tinggalkan Jejak Anda Disini. Insya'Allah Ninie Datang Ziarah Nanti Ye...

Segala yang terkandung di dalam blog ini adalah untuk peringatan dan rujukan Ninie untuk masa sekarang dan juga hadapan. Almaklumlah... ada masanya kita terlupa dan ini adalah medium untuk mengigatkan diri ini kembali. Info kebanyakkannya adalah dari 'search engine' dan di satukan sekali dalam entry jika ianya berkaitan. Mohon maklumkan pada Ninie jika ada diantaranya adalah ‘tulen’ milik anda untuk diberi 'kredit'.... Alhamdulillah jika ada info² disini dapat memberikan manafaat buat anda yang berkunjung di sini.

12/29/10

Family Day PUiTM 2010

Akhirnya menjadi juga perancangan untuk Hari Keluarga Warga PUiTM bg thn 2010..
Jom layan gambar yang sempat di 'snap' dari kamera henpon cap ayam Ninie nih...

Ha... Watpe tu agak²nya kaum² Hawa ni... Actually ini acara isi kacang hijau dalam 10unit straw...Ninie? dapatlah saguhati je...

Acara isi air dalam botol kategori kanak². My son dapat saguhati jugak... Wink²

Anak siapa nih? Ha... Bukan anak Ninie ye... Anak K.Su yang kepenatan... Kita minum susu dulu...

Acara pancing botol untuk kaum Adam sahaja... mana satu 'pakwe' Ninie? Tekalah ye...

Aduhai.. susahnya nak pancing botol nih... cepat² orang dah dapat pancing dah tu... urm... Acara ni xdpt nomborpun... wink². xpe lain kali kita cuba lagi...

Kepenatan bersukan. Releks jap layan anak².

Posing dulu sebelum beraksi..

Acara "Makin Jauh Makin Menyampah"... ye ke nyampah? wink². Semangat betul memasing nak menyambut belon yang berisi air tu. Pecah kira kalah ye... Kui² pun dapat saguhati je... waa.... bila nak dapat top 3 nih...



Bowling Padang...Kaum Adam @ Hawa mana²pun boleh... Ninie? Wakilkan Cayang ajalah... x kuat den nak baling buah kelapa yang ringan tu tuju botol... Wink². Yes, akhirnya dapat gak 1st...

*******************
Penat bersukaneka, kita layan main air kolam pulak... jom terjun... terjun ke?



Waaa.... saya xnak mandi.... salah sorang dari twin (adik @ Khairina) yang agak takut nak main air... Tapi bila we all nak gerak ke tempat beradu, baru lah nak berjinak² dengan air... xpe esok kita berendam lagi ye sayang...



Ihsan yang giler main air... kalau boleh x nak naik dah...

*******************************
MAJLIS MAKAM MALAM YANG SIMPLE² AJA..



Mummy Daddy dengan anak memasing untuk acara pakaian beragam kanak²

2 orang anak Ninie yang turut join sambil dipimpin Mamanya nih... Malu le tu ( Sorang lagi lari pergi ke ayahnya x mau, malu weh..) Tema apalah ye ni... Entah! Sesuka je...

**********************

- HARI KEDUA -


Kita breakfast dulu...(suka ngan pic nih... Perasan tol. kih3)

Antara hadiah yang dimenangi walaupun banyak saguhati... Oklah tu...


Sambung berendam dulu...

Penat main air, layan makan aiskrim pulak...

Pastu kemas² kita balik dulu... (pergh.. penatnya..yang penting... enjoy!)


**********************************************************************

TARIKH : 25 & 26/12/10 (Sabtu & Ahad)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...