Putera & Puteri-Puteri Mama

"Diam Bukan Tanda Setuju. Marah Bukan Tanda Benci. Senyum Bukan Tanda Gembira. Tertawa Bukan Tanda Sedang Bahagia. Muram Bukan Tanda Berduka. Menangis Bukan Tanda Merana. Kadangkala Perasaan Sukar Untuk Diungkapkan. Apakah Yang Diimpikan Bisa Menjadi Kenyataan. Aku Cuma Ingin Bahagia Dalam Kehidupan Dunia & Akhirat Bersama Insan Tersayang. Ya Allah, Tabahkanlah Hatiku, Kuatkanlah Imanku, Tunjukkanlah HidayahMu, Sinarilah Jalan Yang Bakal Ku Lalui Dengan Nur & RahmatMu, Bimbingilah Aku Ke Jalan Yang Di Redhai OlehMu"

Tq So Much Dear...

Tinggalkan Jejak Anda Disini. Insya'Allah Ninie Datang Ziarah Nanti Ye...

Segala yang terkandung di dalam blog ini adalah untuk peringatan dan rujukan Ninie untuk masa sekarang dan juga hadapan. Almaklumlah... ada masanya kita terlupa dan ini adalah medium untuk mengigatkan diri ini kembali. Info kebanyakkannya adalah dari 'search engine' dan di satukan sekali dalam entry jika ianya berkaitan. Mohon maklumkan pada Ninie jika ada diantaranya adalah ‘tulen’ milik anda untuk diberi 'kredit'.... Alhamdulillah jika ada info² disini dapat memberikan manafaat buat anda yang berkunjung di sini.

9/5/13

Terima Kasih En. Lan & Abe Madi

05.09.2013 Khamis

Terima kasih buat rakan seopis En. Lan (Norhazlan Nordin) & juga Abe Madi (Hasmadi Hasan) serta  rakan yang lainnya yang sudi belanja kami mamam² sempena dah dapat APC 2012- Tahniah!. Yang sedapnya... @ bestnya...siap ada daging kambing bakar. Aduhai... aromanya menusuk hidung!. Alhamdulillah..... kenyang kami semua dibuatnya... terima kasih banyak²....

*Pst... gambar Ninie ni berlakon je... takde kena mengena pun...weeee saje je duk nyibuk nak bergambar....

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...