Putera & Puteri-Puteri Mama

"Diam Bukan Tanda Setuju. Marah Bukan Tanda Benci. Senyum Bukan Tanda Gembira. Tertawa Bukan Tanda Sedang Bahagia. Muram Bukan Tanda Berduka. Menangis Bukan Tanda Merana. Kadangkala Perasaan Sukar Untuk Diungkapkan. Apakah Yang Diimpikan Bisa Menjadi Kenyataan. Aku Cuma Ingin Bahagia Dalam Kehidupan Dunia & Akhirat Bersama Insan Tersayang. Ya Allah, Tabahkanlah Hatiku, Kuatkanlah Imanku, Tunjukkanlah HidayahMu, Sinarilah Jalan Yang Bakal Ku Lalui Dengan Nur & RahmatMu, Bimbingilah Aku Ke Jalan Yang Di Redhai OlehMu"

Tq So Much Dear...

Tinggalkan Jejak Anda Disini. Insya'Allah Ninie Datang Ziarah Nanti Ye...

Segala yang terkandung di dalam blog ini adalah untuk peringatan dan rujukan Ninie untuk masa sekarang dan juga hadapan. Almaklumlah... ada masanya kita terlupa dan ini adalah medium untuk mengigatkan diri ini kembali. Info kebanyakkannya adalah dari 'search engine' dan di satukan sekali dalam entry jika ianya berkaitan. Mohon maklumkan pada Ninie jika ada diantaranya adalah ‘tulen’ milik anda untuk diberi 'kredit'.... Alhamdulillah jika ada info² disini dapat memberikan manafaat buat anda yang berkunjung di sini.

5/16/12

Selamat Hari Guru

16.05.2012 - RABU
Buat para guru yang telah mendidik diri ini sejak dari lahir (Kedua Ibu bapa), ketika di bangku sekolah (Tadika Kemas Felda Lepar Utara 02: tahun 1988, SK (LKTP) Lepar Utara 01 & KAFA Lepar Utara 02 : Tahun 1989-1994, SMK Lepar Utara : Tahun 1995-1999, UiTM Caw. Pahang Kampus Jengka : Tahun 2003-2005.

Untuk kalian semua samada yang masih lagi mengingati diri ini @pun tidak... Jutaan terima kasih buat kalian yang telah mendidik aku. Jasa²mu tidak terhitung oleh jari jemari ini.... Terima Kasih GURU...

Teristimewa buat suamiku yang juga seorang GURU...For you Dear.... Semoga menjadi seorang Guru yang tabah dalam melayan karenah anak² muridmu dan menjadi Guru yang berjaya mendidik anak² didikmu dengan penuh kesabaran....

Untuk kesemua GURU² : SELAMAT HARI GURU...

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...