Putera & Puteri-Puteri Mama

"Diam Bukan Tanda Setuju. Marah Bukan Tanda Benci. Senyum Bukan Tanda Gembira. Tertawa Bukan Tanda Sedang Bahagia. Muram Bukan Tanda Berduka. Menangis Bukan Tanda Merana. Kadangkala Perasaan Sukar Untuk Diungkapkan. Apakah Yang Diimpikan Bisa Menjadi Kenyataan. Aku Cuma Ingin Bahagia Dalam Kehidupan Dunia & Akhirat Bersama Insan Tersayang. Ya Allah, Tabahkanlah Hatiku, Kuatkanlah Imanku, Tunjukkanlah HidayahMu, Sinarilah Jalan Yang Bakal Ku Lalui Dengan Nur & RahmatMu, Bimbingilah Aku Ke Jalan Yang Di Redhai OlehMu"

Tq So Much Dear...

Tinggalkan Jejak Anda Disini. Insya'Allah Ninie Datang Ziarah Nanti Ye...

Segala yang terkandung di dalam blog ini adalah untuk peringatan dan rujukan Ninie untuk masa sekarang dan juga hadapan. Almaklumlah... ada masanya kita terlupa dan ini adalah medium untuk mengigatkan diri ini kembali. Info kebanyakkannya adalah dari 'search engine' dan di satukan sekali dalam entry jika ianya berkaitan. Mohon maklumkan pada Ninie jika ada diantaranya adalah ‘tulen’ milik anda untuk diberi 'kredit'.... Alhamdulillah jika ada info² disini dapat memberikan manafaat buat anda yang berkunjung di sini.

1/25/12

Mama Dengan Salah Seorang Juara Maharaja Lawak Mega 2011


Tahniah buat pelawak otai Malaysia Kumpulan OsBon yang telah menjadi juara dalam program Maharaja Lawak Mega 2011 setelah berentap dengan 3 kump lainnya (Boboi, Saehu & Syok) pada 30/12/2011 (Jumaat).

Actually memang x kering gusi dibuatnya dengan lawak mereka berdua ni... Tahniah.... Ninie ada pic dengan Abon aja... Os takde... kebetulan je sebab Abon membawa salah seorang anaknya melapor diri di UiTM Caw. Pahang.... Alhamdulillah... orangnya so friendly....

Keputusan Maharaja Lawak Mega 2011

Tempat Pertama : Osbon (RM350,000 + Trofi Maharaja Lawak Mega 2011)
Tempat Ke-2 : Boboi (RM250,000 + Trofi Maharaja Lawak Mega 2011)
Tempat Ke-3 : Saehu (RM150,000 + Trofi Maharaja Lawak Mega 2011)
Tempat Ke-4 : Syok (RM50,000 + Trofi Maharaja Lawak Mega 2011)Nota Mama : Satu²nya gambar Mama with artis. Ahaks... (^_^)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...