Putera & Puteri-Puteri Mama

"Diam Bukan Tanda Setuju. Marah Bukan Tanda Benci. Senyum Bukan Tanda Gembira. Tertawa Bukan Tanda Sedang Bahagia. Muram Bukan Tanda Berduka. Menangis Bukan Tanda Merana. Kadangkala Perasaan Sukar Untuk Diungkapkan. Apakah Yang Diimpikan Bisa Menjadi Kenyataan. Aku Cuma Ingin Bahagia Dalam Kehidupan Dunia & Akhirat Bersama Insan Tersayang. Ya Allah, Tabahkanlah Hatiku, Kuatkanlah Imanku, Tunjukkanlah HidayahMu, Sinarilah Jalan Yang Bakal Ku Lalui Dengan Nur & RahmatMu, Bimbingilah Aku Ke Jalan Yang Di Redhai OlehMu"

Tq So Much Dear...

Tinggalkan Jejak Anda Disini. Insya'Allah Ninie Datang Ziarah Nanti Ye...

Segala yang terkandung di dalam blog ini adalah untuk peringatan dan rujukan Ninie untuk masa sekarang dan juga hadapan. Almaklumlah... ada masanya kita terlupa dan ini adalah medium untuk mengigatkan diri ini kembali. Info kebanyakkannya adalah dari 'search engine' dan di satukan sekali dalam entry jika ianya berkaitan. Mohon maklumkan pada Ninie jika ada diantaranya adalah ‘tulen’ milik anda untuk diberi 'kredit'.... Alhamdulillah jika ada info² disini dapat memberikan manafaat buat anda yang berkunjung di sini.

1/1/12

Semoga Tahun 2012 Membawa Sinar Yang Lebih Bercahaya...

Alhamdulillah..... kita telahpun menghadapi tahun 2011 dengan pelbagai dugaan, cabaran, kedukaan, kegembiraan dan sebagainya samada kita sedari ataupun tidak. Alhamdulillah juga di panjatkan kepadaNya kerana DIA kita masih lagi bernafas di muka buminya ini...juga kerana DIA Mama masih bersama anak² manja dan family tersayang serta Hubby tercinta.... Dengan berakhirnya tahun 2011 dan masuknya tahun 2012, maka makin bertambah umur kita ini... semoga amalan dan takwa juga iman kita kepadaNya kian bertambah dari tahun sebelumnya... Insya'Allah.....


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...