Putera & Puteri-Puteri Mama

"Diam Bukan Tanda Setuju. Marah Bukan Tanda Benci. Senyum Bukan Tanda Gembira. Tertawa Bukan Tanda Sedang Bahagia. Muram Bukan Tanda Berduka. Menangis Bukan Tanda Merana. Kadangkala Perasaan Sukar Untuk Diungkapkan. Apakah Yang Diimpikan Bisa Menjadi Kenyataan. Aku Cuma Ingin Bahagia Dalam Kehidupan Dunia & Akhirat Bersama Insan Tersayang. Ya Allah, Tabahkanlah Hatiku, Kuatkanlah Imanku, Tunjukkanlah HidayahMu, Sinarilah Jalan Yang Bakal Ku Lalui Dengan Nur & RahmatMu, Bimbingilah Aku Ke Jalan Yang Di Redhai OlehMu"

Tq So Much Dear...

Tinggalkan Jejak Anda Disini. Insya'Allah Ninie Datang Ziarah Nanti Ye...

Segala yang terkandung di dalam blog ini adalah untuk peringatan dan rujukan Ninie untuk masa sekarang dan juga hadapan. Almaklumlah... ada masanya kita terlupa dan ini adalah medium untuk mengigatkan diri ini kembali. Info kebanyakkannya adalah dari 'search engine' dan di satukan sekali dalam entry jika ianya berkaitan. Mohon maklumkan pada Ninie jika ada diantaranya adalah ‘tulen’ milik anda untuk diberi 'kredit'.... Alhamdulillah jika ada info² disini dapat memberikan manafaat buat anda yang berkunjung di sini.

9/6/11

''Paris Hilton [M] Mencari BFF 2011"


Tujuannya :
Entry ini khas untuk yang sudi berkawan baik dan saling berhubung dengan blog ini. Kita akan saling terjah-menerjah dan beramah mesra buat selamanya. Semoga ukhwah yang terjalin akan bertambah manis diharia-hari akan datang. InsyaAllah

Kenapa saya mahu join blog ini ?
Dah tentu²nya nak mempunyai ramai kenalan di alam maya... Bak kata pepatah...
"Berkawan bior beribu". InsyaAllah... Walaupun hanya kenalan maya,ianya akan kekal buat selamanya.

1 comments:

Paris Hilton (M) said...

oyeah
time kasih daun keladi ninie darlingku..
:p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...