Putera & Puteri-Puteri Mama

"Diam Bukan Tanda Setuju. Marah Bukan Tanda Benci. Senyum Bukan Tanda Gembira. Tertawa Bukan Tanda Sedang Bahagia. Muram Bukan Tanda Berduka. Menangis Bukan Tanda Merana. Kadangkala Perasaan Sukar Untuk Diungkapkan. Apakah Yang Diimpikan Bisa Menjadi Kenyataan. Aku Cuma Ingin Bahagia Dalam Kehidupan Dunia & Akhirat Bersama Insan Tersayang. Ya Allah, Tabahkanlah Hatiku, Kuatkanlah Imanku, Tunjukkanlah HidayahMu, Sinarilah Jalan Yang Bakal Ku Lalui Dengan Nur & RahmatMu, Bimbingilah Aku Ke Jalan Yang Di Redhai OlehMu"

Tq So Much Dear...

Tinggalkan Jejak Anda Disini. Insya'Allah Ninie Datang Ziarah Nanti Ye...

Segala yang terkandung di dalam blog ini adalah untuk peringatan dan rujukan Ninie untuk masa sekarang dan juga hadapan. Almaklumlah... ada masanya kita terlupa dan ini adalah medium untuk mengigatkan diri ini kembali. Info kebanyakkannya adalah dari 'search engine' dan di satukan sekali dalam entry jika ianya berkaitan. Mohon maklumkan pada Ninie jika ada diantaranya adalah ‘tulen’ milik anda untuk diberi 'kredit'.... Alhamdulillah jika ada info² disini dapat memberikan manafaat buat anda yang berkunjung di sini.

9/30/11

Gambar Aidilfitri Staf PUiTM 1432H

Jom tengok² pic sempena Aidilfitri Staf PUiTM di bangunan baru... Bangunan dah siap, but perabot tak sampai lagi... tahun depan agaknya baru mula operasi. Insya'Allah...

23 September 2011 (Jumaat) - 25 Syawal 1432H

Lepas Posing² kita Mamam Durian pulak... urm sedapnya....


Si Abe Lias yang rajin mengupas nak bagi kami mamam......

Nota Mama Comel : Besh Kijo kat sini weh....

2 comments:

aimie amalina said...

weeeeeeeeeeee
meriahnyeee
sume pic2 ni
heeee

Darling Ninie @ Mama Comel said...

@aimie amalina
Meraih sebab colourful tu. Nak² Mama ada sekali dalam tu... tu yang nampak meriah tu. hu3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...