Putera & Puteri-Puteri Mama

"Diam Bukan Tanda Setuju. Marah Bukan Tanda Benci. Senyum Bukan Tanda Gembira. Tertawa Bukan Tanda Sedang Bahagia. Muram Bukan Tanda Berduka. Menangis Bukan Tanda Merana. Kadangkala Perasaan Sukar Untuk Diungkapkan. Apakah Yang Diimpikan Bisa Menjadi Kenyataan. Aku Cuma Ingin Bahagia Dalam Kehidupan Dunia & Akhirat Bersama Insan Tersayang. Ya Allah, Tabahkanlah Hatiku, Kuatkanlah Imanku, Tunjukkanlah HidayahMu, Sinarilah Jalan Yang Bakal Ku Lalui Dengan Nur & RahmatMu, Bimbingilah Aku Ke Jalan Yang Di Redhai OlehMu"

Tq So Much Dear...

Tinggalkan Jejak Anda Disini. Insya'Allah Ninie Datang Ziarah Nanti Ye...

Segala yang terkandung di dalam blog ini adalah untuk peringatan dan rujukan Ninie untuk masa sekarang dan juga hadapan. Almaklumlah... ada masanya kita terlupa dan ini adalah medium untuk mengigatkan diri ini kembali. Info kebanyakkannya adalah dari 'search engine' dan di satukan sekali dalam entry jika ianya berkaitan. Mohon maklumkan pada Ninie jika ada diantaranya adalah ‘tulen’ milik anda untuk diberi 'kredit'.... Alhamdulillah jika ada info² disini dapat memberikan manafaat buat anda yang berkunjung di sini.

4/4/16

Kat Mana Nak Beli Dies Untuk Mesin Big Shoot?

Terima kasih kepada anda yang sudi menjengah ke blog kecil Ninie sehingga hari ini… Walaupun hanya sekadar lalu sahaja…Orang cakap apa tu? Jeling² gitu…. Maaf juga kepada komen² yang tak sempat Ninie nak balas.

Tertarik dengan salah satu komen di entry Big Shot & Dies For Craft (Tinggal Kenangan). Dimana nak beli dies untuk mesin big shoot tersebut.

Kepada yang mencari tu boleh rajin²kan diri anda masuk ke Facebook berikut ye… (Sekadar yang Ninie tahu…Harap dapat membantu). Sila search nama² mereka ini :

LAZY BEE
DINAR RANI
NJ BUTTON BADGE
ARIENA JAMAL
NGU SIEW SEE
JEMARI SAL
PUTERI JUE
SUS n d FELT

Selain itu boleh juga search group : BIG SHOOT GROUP dan SIZZIX DIE-CUTS. Jadi anda boleh mencarinya di situ sambal mendapat rakan-rakan baru.

Happy Crafting & Happy Sewing!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...