Putera & Puteri-Puteri Mama

"Diam Bukan Tanda Setuju. Marah Bukan Tanda Benci. Senyum Bukan Tanda Gembira. Tertawa Bukan Tanda Sedang Bahagia. Muram Bukan Tanda Berduka. Menangis Bukan Tanda Merana. Kadangkala Perasaan Sukar Untuk Diungkapkan. Apakah Yang Diimpikan Bisa Menjadi Kenyataan. Aku Cuma Ingin Bahagia Dalam Kehidupan Dunia & Akhirat Bersama Insan Tersayang. Ya Allah, Tabahkanlah Hatiku, Kuatkanlah Imanku, Tunjukkanlah HidayahMu, Sinarilah Jalan Yang Bakal Ku Lalui Dengan Nur & RahmatMu, Bimbingilah Aku Ke Jalan Yang Di Redhai OlehMu"

Tq So Much Dear...

Tinggalkan Jejak Anda Disini. Insya'Allah Ninie Datang Ziarah Nanti Ye...

Segala yang terkandung di dalam blog ini adalah untuk peringatan dan rujukan Ninie untuk masa sekarang dan juga hadapan. Almaklumlah... ada masanya kita terlupa dan ini adalah medium untuk mengigatkan diri ini kembali. Info kebanyakkannya adalah dari 'search engine' dan di satukan sekali dalam entry jika ianya berkaitan. Mohon maklumkan pada Ninie jika ada diantaranya adalah ‘tulen’ milik anda untuk diberi 'kredit'.... Alhamdulillah jika ada info² disini dapat memberikan manafaat buat anda yang berkunjung di sini.

5/11/14

Untuk Insan Yang Bergelar Ibu/Mama/Ummi/Mummy dsb

Sesungguhya kalian adalah hero yang berhempas pulas bertarung nyawa untuk melahirkan zuriatmu melihat dunia....

2 comments:

mak ieteng said...

syukur alhamdulillah....
Allah mengurniakan kita gelaran seorang ibu.
semuga kita menjadi ibu yang mithali buat anak-anak dan isteri yang soleha buat suami..
Assalamualaikum Ninie

Darling Ninie said...

@mak ieteng
Waalaikumussalam...
Alhamdulillah... Allah telah berikan kita amanah melalui Zuriat² kita... In Sha Allah kita sama² menjadi ibu yang baik buat anak² dan juga suami...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...