Putera & Puteri-Puteri Mama

"Diam Bukan Tanda Setuju. Marah Bukan Tanda Benci. Senyum Bukan Tanda Gembira. Tertawa Bukan Tanda Sedang Bahagia. Muram Bukan Tanda Berduka. Menangis Bukan Tanda Merana. Kadangkala Perasaan Sukar Untuk Diungkapkan. Apakah Yang Diimpikan Bisa Menjadi Kenyataan. Aku Cuma Ingin Bahagia Dalam Kehidupan Dunia & Akhirat Bersama Insan Tersayang. Ya Allah, Tabahkanlah Hatiku, Kuatkanlah Imanku, Tunjukkanlah HidayahMu, Sinarilah Jalan Yang Bakal Ku Lalui Dengan Nur & RahmatMu, Bimbingilah Aku Ke Jalan Yang Di Redhai OlehMu"

Tq So Much Dear...

Tinggalkan Jejak Anda Disini. Insya'Allah Ninie Datang Ziarah Nanti Ye...

Segala yang terkandung di dalam blog ini adalah untuk peringatan dan rujukan Ninie untuk masa sekarang dan juga hadapan. Almaklumlah... ada masanya kita terlupa dan ini adalah medium untuk mengigatkan diri ini kembali. Info kebanyakkannya adalah dari 'search engine' dan di satukan sekali dalam entry jika ianya berkaitan. Mohon maklumkan pada Ninie jika ada diantaranya adalah ‘tulen’ milik anda untuk diberi 'kredit'.... Alhamdulillah jika ada info² disini dapat memberikan manafaat buat anda yang berkunjung di sini.

6/4/13

Kembara 4X4 Lightcore Family Trip 2013 - Lubuk Berok, Sungai Lembing, Pahang

03.06.2013 Ahad

Jam 7.30pagi Mama mula mengejutkan Ayah dan Anak² tersayang. Mengikut perancangannya, hari ini nak ke Lubuk Berok, Sungai Lembing? Buat apa? Buat apa lagi... berkelah ler... Moh kite... Mama dah siapkan awal² lagi beg baju dan box yang mengandungi peralatan untuk perkelahan. Semua dah ada di atas roof box kereta dan tak bawa turun sejak sampai Kuantan. Semua anak² bangun dan diarah mandi. Ayah? Sedikit moody berikutan Ayah mudah je, mandi, pakai baju, gerak...urm.... sokmolah gitu....

Ambil gambar dulu apa² hal pun... kenangan tu...

Cerita selanjutnya>>sila KLIK SINI
@ http://darlingniniefamily.blogspot.com/2013/06/kembara-4x4-lightcore-family-trip-2013.html

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...