Putera & Puteri-Puteri Mama

"Diam Bukan Tanda Setuju. Marah Bukan Tanda Benci. Senyum Bukan Tanda Gembira. Tertawa Bukan Tanda Sedang Bahagia. Muram Bukan Tanda Berduka. Menangis Bukan Tanda Merana. Kadangkala Perasaan Sukar Untuk Diungkapkan. Apakah Yang Diimpikan Bisa Menjadi Kenyataan. Aku Cuma Ingin Bahagia Dalam Kehidupan Dunia & Akhirat Bersama Insan Tersayang. Ya Allah, Tabahkanlah Hatiku, Kuatkanlah Imanku, Tunjukkanlah HidayahMu, Sinarilah Jalan Yang Bakal Ku Lalui Dengan Nur & RahmatMu, Bimbingilah Aku Ke Jalan Yang Di Redhai OlehMu"

Tq So Much Dear...

Tinggalkan Jejak Anda Disini. Insya'Allah Ninie Datang Ziarah Nanti Ye...

Segala yang terkandung di dalam blog ini adalah untuk peringatan dan rujukan Ninie untuk masa sekarang dan juga hadapan. Almaklumlah... ada masanya kita terlupa dan ini adalah medium untuk mengigatkan diri ini kembali. Info kebanyakkannya adalah dari 'search engine' dan di satukan sekali dalam entry jika ianya berkaitan. Mohon maklumkan pada Ninie jika ada diantaranya adalah ‘tulen’ milik anda untuk diberi 'kredit'.... Alhamdulillah jika ada info² disini dapat memberikan manafaat buat anda yang berkunjung di sini.

6/22/13

Bila Mood Berkraf Hilang

Sebenarnya sekarang Ninie dah datang angin mood agak malas nak berkraf. Asal pegang benang dan jarum mula naik jemu... adoiya.. parah ni... beberapa minggu ni memang no mood sungguh! Gagahkan juga sikit² kerana baik buat 1@2 dari tak buat langsung... Bak kata pepatah "Sikit², lama² jadi bukit.."

Hail usaha sejak 2 minggu lepas... Hanya bunga² Zip untuk headband dan juga brooch...


Zipper Flower : Rainbow ni dah masuk kedai ye... leh tengok di sini...
http://darlingninie-shoppe.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...