Putera & Puteri-Puteri Mama

"Diam Bukan Tanda Setuju. Marah Bukan Tanda Benci. Senyum Bukan Tanda Gembira. Tertawa Bukan Tanda Sedang Bahagia. Muram Bukan Tanda Berduka. Menangis Bukan Tanda Merana. Kadangkala Perasaan Sukar Untuk Diungkapkan. Apakah Yang Diimpikan Bisa Menjadi Kenyataan. Aku Cuma Ingin Bahagia Dalam Kehidupan Dunia & Akhirat Bersama Insan Tersayang. Ya Allah, Tabahkanlah Hatiku, Kuatkanlah Imanku, Tunjukkanlah HidayahMu, Sinarilah Jalan Yang Bakal Ku Lalui Dengan Nur & RahmatMu, Bimbingilah Aku Ke Jalan Yang Di Redhai OlehMu"

Tq So Much Dear...

Tinggalkan Jejak Anda Disini. Insya'Allah Ninie Datang Ziarah Nanti Ye...

Segala yang terkandung di dalam blog ini adalah untuk peringatan dan rujukan Ninie untuk masa sekarang dan juga hadapan. Almaklumlah... ada masanya kita terlupa dan ini adalah medium untuk mengigatkan diri ini kembali. Info kebanyakkannya adalah dari 'search engine' dan di satukan sekali dalam entry jika ianya berkaitan. Mohon maklumkan pada Ninie jika ada diantaranya adalah ‘tulen’ milik anda untuk diberi 'kredit'.... Alhamdulillah jika ada info² disini dapat memberikan manafaat buat anda yang berkunjung di sini.

12/6/12

Sibuk Menyiapkan Tempahan Pelanggan Dari Perak (Mimi)

05.12.2012 Rabu  

Alhamdulillah... rezeki dari Allah...
Sepanjang seminggu ini sibuk menyiapkan tempahan dari pelanggan yang mahukan hasil kraf Ninie dalam kuantiti yang banyak. Penat tapi puas....Thanks kepada Mimi dan tahniah juga diucapkan kerana berjaya membuka kedai/perniagaan sendiri...
Tangan Ninie sewaktu nak menyiakan Zipper Headband...Penuh dengan 'hot glue'... Ada masanya sakit juga...
Antara item yang diorder...
Zipper Headband


Cute Felt Hair Clip

6petal Zipper Flower Brooch

Couple Keychain

Others Keychain yang masih belum siap sepenuhnya
Jom jenguk² Blogshop Ninie khas untuk hasil kraftangan dari Ninie...
http://darlingninie-shoppe.blogspot.com/

Juga sudi²kanlah jenguk² FB PAGE Ninie ye...
Darling Ninie Shop (NINIEshop2u)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...