Putera & Puteri-Puteri Mama

"Diam Bukan Tanda Setuju. Marah Bukan Tanda Benci. Senyum Bukan Tanda Gembira. Tertawa Bukan Tanda Sedang Bahagia. Muram Bukan Tanda Berduka. Menangis Bukan Tanda Merana. Kadangkala Perasaan Sukar Untuk Diungkapkan. Apakah Yang Diimpikan Bisa Menjadi Kenyataan. Aku Cuma Ingin Bahagia Dalam Kehidupan Dunia & Akhirat Bersama Insan Tersayang. Ya Allah, Tabahkanlah Hatiku, Kuatkanlah Imanku, Tunjukkanlah HidayahMu, Sinarilah Jalan Yang Bakal Ku Lalui Dengan Nur & RahmatMu, Bimbingilah Aku Ke Jalan Yang Di Redhai OlehMu"

Tq So Much Dear...

Tinggalkan Jejak Anda Disini. Insya'Allah Ninie Datang Ziarah Nanti Ye...

Segala yang terkandung di dalam blog ini adalah untuk peringatan dan rujukan Ninie untuk masa sekarang dan juga hadapan. Almaklumlah... ada masanya kita terlupa dan ini adalah medium untuk mengigatkan diri ini kembali. Info kebanyakkannya adalah dari 'search engine' dan di satukan sekali dalam entry jika ianya berkaitan. Mohon maklumkan pada Ninie jika ada diantaranya adalah ‘tulen’ milik anda untuk diberi 'kredit'.... Alhamdulillah jika ada info² disini dapat memberikan manafaat buat anda yang berkunjung di sini.

3/30/12

Mood Rosak Waktu Tengah Rajin Nak Join "CGL"

30.03.2012 - Jumaat


Allahuakbar... hanya itu luahan yang keluar dari mulut Ninie ni tatkala sejak dari semalam dok rajin nak join/ mengaktifkan balik mood untuk join 'CGL' @ CONTEST-GIVEAWAY-LUCKYDRAW...

Sememangnya dah lama sangat tinggal join CGL ni lantaran kekangan masa dan juga mood nak berblogging tu tetiba hilang pergi entah ke mana.Bila mula nak rajin ni... ada pula halangannya.... Bila semua entry dah siap dan di 'publish', tinggal nak komen diruangan 'entry' penganjur CGL, mesti tak lepas nak komen. Akan keluar text macam gambar kat bawah ni. Allahuakhbar... Memang mengecewakan hati sesangat....



Walaupun tak selalu menang. Sepanjang tahun lepas, ada juga rezeki walaupun tak sehebat blogger lain yang acap kali menang. Alhamdulillah... sekurang²nya ada juga kan.... Tetapi sewaktu 'entry' ni ditulis... memang Mood sedih sesangat. Lastly, 'pass' komputer pada Adik yang setia menunggu Mama nya ni siap berblogging sebab nak main 'game'. Habis tu, Mama nak mengaktifkan diri ber CGL dah spoil gara² conflict...
Nota Mama Comel : Sabar Ninie.... releks² dulu... nanti cuba lagi.... (sejukkan hati sendiri...)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...