Putera & Puteri-Puteri Mama

"Diam Bukan Tanda Setuju. Marah Bukan Tanda Benci. Senyum Bukan Tanda Gembira. Tertawa Bukan Tanda Sedang Bahagia. Muram Bukan Tanda Berduka. Menangis Bukan Tanda Merana. Kadangkala Perasaan Sukar Untuk Diungkapkan. Apakah Yang Diimpikan Bisa Menjadi Kenyataan. Aku Cuma Ingin Bahagia Dalam Kehidupan Dunia & Akhirat Bersama Insan Tersayang. Ya Allah, Tabahkanlah Hatiku, Kuatkanlah Imanku, Tunjukkanlah HidayahMu, Sinarilah Jalan Yang Bakal Ku Lalui Dengan Nur & RahmatMu, Bimbingilah Aku Ke Jalan Yang Di Redhai OlehMu"

Tq So Much Dear...

Tinggalkan Jejak Anda Disini. Insya'Allah Ninie Datang Ziarah Nanti Ye...

Segala yang terkandung di dalam blog ini adalah untuk peringatan dan rujukan Ninie untuk masa sekarang dan juga hadapan. Almaklumlah... ada masanya kita terlupa dan ini adalah medium untuk mengigatkan diri ini kembali. Info kebanyakkannya adalah dari 'search engine' dan di satukan sekali dalam entry jika ianya berkaitan. Mohon maklumkan pada Ninie jika ada diantaranya adalah ‘tulen’ milik anda untuk diberi 'kredit'.... Alhamdulillah jika ada info² disini dapat memberikan manafaat buat anda yang berkunjung di sini.

7/5/11

'HANDMADE HEADBAND' Mama Comel. Adik... Senyum Cantik² :)

Aqilah Qistina @ Adik jenis yang agak susah sikit nak bergambar comel² ni. Kalau disuruh senyum depan kamera, selalu buat muka cebik @pun lari tak mahu amik gambar.

Kebetulan, hasil kerja tangan Mama buat Headband untuk si anak² comel untuk pakai kenduri kahwin siap dihasilkan. After pergi kenduri, acah² si Adik suruh amik gambar with HANDMADE FLOWER HEADBAND Mama ni. Laju pula si dia. Kakak²nya sibuk nak bergambar juga. Tapi Mama cakap lain kali. Bukan apa nanti jadi bergaduh pula sibuk nak senyum depan kamera. Pasti ada yang menangis nanti. Layan pic Adik & Hasil kerja tangan Mama :

Kat Bawah Ni Pic Mama Wear HEADBAND (hu3, nak jugak...)

Nota Mama Comel : Berkenan? Inform Mama Comel erk

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...